Iedere vrouw is mooi, daarom is er Boudoir

Een Boudoir fotoshoot begint bij 300 euro. Om een mooie serie Boudoir fotografie te maken moeten we de tijd nemen. Ik plan je dan ook niet voor een uur in maar voor een half dagdeel, zodat we rustig kunnen kijken naar de locatie, licht en zodat je je op je gemak gaat voelen bij mijn aanwezigheid. Iedere vrouw is mooi, je mooi voelen van binnenuit is waar het bij boudoir om draait. Als je nerveus bent dat je niet weet hoe je moet poseren of dat je er ongemakkelijk uitziet voor de camera, maak je dan geen zorgen! Ik ben er om je er op je mooist op te zetten.
Wil je dat ik langer blijf omdat je meerdere locaties wilt benutten, dan kosten het 150 euro per uur meer.

Wil je gebruik maken van een visagist en/of kapper, neem dan contact met mij op over de mogelijkheden. Ik kom graag met je in contact om je wensen door te spreken.

Vooraf hebben we veel contact en maak ik een moodboard voor je zodat je er helemaal klaar voor bent en het eindresultaat naar wens zal zijn.

Je krijgt van mij binnen een week een link naar de foto’s, door mij geselecteerde en bewerkte foto’s op hoge resolutie en zonder watermerk, waar je er 10 gratis mag uitkiezen. Meer foto’s zijn te bestellen voor 5 euro per stuk. Alle tarieven zijn excl. BTW

Indien de fotoshoot meer dan 15 km buiten Nieuwegein plaatsvindt, dan bedraagt de reiskostenvergoeding €0,40 per kilometer. We gaan hierover vooraf natuurlijk eerst in overleg, zodat u weet waar u aan toe bent.

WhatsApp chat