Fine art fotografie
Vertel je eigen verhaal

Fine-art fotografie is een manier om creatief te zijn om een verhaal te vertellen, een ​​idee, een boodschap of een emotie uit te drukken.

Om tot een fine art te komen zullen we samen gaan we kijken wat er nodig is om dat ene beeld voor u te creëren. Dat kan een compositie zijn van u en uw dieren of een bijzonder portret. Bijna alles is mogelijk.
Samen gaan we op zoek naar de juiste kleding en accessoires en dan maken we een afspraak in mijn kleine studio (maximaal 2 personen). Als het gaat om een dier, kom ik graag met mijn portable studio naar u toe.
Er is ook een mogelijkheid om een haar- en make-up stylist in te huren voor de shoot.
Als de shoot klaar is ga ik aan de slag met de nabewerking, dit proces heeft tijd nodig dus zal niet binnen een week klaar zijn. Hierover en over het eindresultaat blijven we natuurlijk in overleg.

Om een mooie serie te maken met de juiste setting en belichting moeten we de tijd nemen. Ik plan je dan ook niet voor een uur in maar voor een half dagdeel, zodat we rustig kunnen kijken naar de locatie, licht en zodat je je op je gemak gaat voelen bij mijn aanwezigheid.

Vooraf hebben we veel contact en maak ik een moodboard voor je zodat je er helemaal klaar voor bent en het eindresultaat naar wens zal zijn.

Prijs vanaf 380 euro voor 1 ‘piece of art’ op hoge kwaliteit. Alle tarieven zijn excl. BTW

Indien de fotoshoot meer dan 15 km buiten Nieuwegein plaatsvindt, dan bedraagt de reiskostenvergoeding €0,40 per kilometer. We gaan hierover vooraf natuurlijk eerst in overleg, zodat u weet waar u aan toe bent.

WhatsApp chat