Een shoot met je beste vriend

Een fotoshoot van je hond(en) begint bij 150 euro. Hiervoor neem ik een uur de tijd voor de fotoshoot op een locatie naar keuze,
en worden de foto’s netjes uitgezocht en nabewerkt voor je ze via een link kunt zien en bestellen.
Voor de kosten op een andere bijzondere locatie of buitenland wil ik je vragen contact met mij op te nemen.
Ooit komt het moment dat je afscheid moet nemen van je trouwe vriend en wil je een mooie herinnering laten maken voor het moment daar is.  Hier reserveer ik een halve dag voor je en nemen we de tijd om een dierbare herinnering te creëren.

Geduld is het toverwoord om je hond op een mooie natuurlijke wijze te fotograferen.

Wil je samen met je hond op de foto? Pas jezelf goed aan aan de kleuren van je hond en de omgeving, ook hier gaan we vooraf over praten en maak ik een moodboard als je dit wenst.

Je krijgt van mij binnen een week een link naar de foto’s, door mij geselecteerde en bewerkte foto’s op hoge resolutie en zonder watermerk, waar je er 10 gratis mag uitkiezen.
Meer foto’s zijn te bestellen voor 5 euro per stuk. Alle tarieven zijn exclusief BTW. Indien de fotoshoot meer dan 15 km buiten Nieuwegein plaatsvindt, dan bedraagt de reiskostenvergoeding €0,40 per kilometer (dit zit al bij de prijs voor de Ameland shoot in). We gaan hierover vooraf natuurlijk eerst in overleg, zodat u weet waar u aan toe bent.

WhatsApp chat