Paarden fotoshoot op locatie

Voor 100 euro krijg je een Paarden shoot van een uur op locatie naar keuze (per paard). Voor elk extra paard of persoon komt er 50 euro bij. Ieder uur daarna is 100 euro extra per uur. Wil je een shoot van jezelf met je pony of paard op Ameland, dan kan dit voor 270 euro. Hiervoor nemen we de tijd en zal ik een halve dag voor je reserveren. Voor de kosten op een andere bijzondere locatie of buitenland wil ik je vragen contact met mij op te nemen.
Ooit komt het moment dat je afscheid moet nemen van je trouwe vriend en wil je een mooie herinnering laten maken voor het moment daar is.  Voor 250 euro reserveer ik een halve dag voor je en nemen we de tijd om een dierbare herinnering te creëren.

Geduld is het toverwoord om je paard of hond op een mooie natuurlijke wijze te fotograferen.

Wanneer je je paard mooi poetst of vlecht, denkt u dan ook aan een mooi halster of anders sieraad? Helemaal zonder is ook prachtig maar dan kan het paard tijdens de shoot makkelijker weglopen. Daarom adviseer ik in dit geval een touwhalster te gebruiken zodat ik deze kan weg retoucheren. Heb je geen touwhalster, geef dit dan aan, dan neem ik er een mee.

Wil je samen met je paard op de foto? Pas jezelf goed aan aan de kleuren van je paard en de omgeving, ook hier gaan we vooraf over praten en maak ik een moodboard als je dit wenst.

Je krijgt van mij binnen een week een link naar de foto’s, door mij geselecteerde en bewerkte foto’s op hoge resolutie en zonder watermerk, waar je er 10 gratis mag uitkiezen.
Meer foto’s zijn te bestellen voor 5 euro per stuk. Alle tarieven zijn exclusief BTW. Indien de fotoshoot meer dan 15 km buiten Nieuwegein plaatsvindt, dan bedraagt de reiskostenvergoeding €0,40 per kilometer (dit zit al bij de prijs voor de Ameland shoot in). We gaan hierover vooraf natuurlijk eerst in overleg, zodat u weet waar u aan toe bent.

Menu
WhatsApp chat