Paarden fotoshoot op locatie

Een shoot met of van je paard(en) begint bij 150 euro. Hiervoor neem ik een uur de tijd voor de fotoshoot op een locatie naar keuze,
en worden de foto’s netjes uitgezocht en nabewerkt voor je ze via een link kunt zien en bestellen.

Voor de kosten op Ameland of een andere bijzondere locatie of buitenland wil ik je vragen contact met mij op te nemen.
Ooit komt het moment dat je afscheid moet nemen van je trouwe vriend en wil je een mooie herinnering laten maken voor het moment daar is. Hiervoor reserveer ik een halve dag voor je en nemen we de tijd om een dierbare herinnering te creëren.

Geduld is het toverwoord om je paard of hond op een mooie natuurlijke wijze te fotograferen.

Wanneer je je paard mooi poetst of vlecht, denkt u dan ook aan een mooi halster of anders sieraad? Helemaal zonder is ook prachtig maar dan kan het paard tijdens de shoot makkelijker weglopen. Daarom adviseer ik in dit geval een touwhalster te gebruiken zodat ik deze kan weg retoucheren. Heb je geen touwhalster, geef dit dan aan, dan neem ik er een mee. Omdat het retoucheren van een foto best veel tijd vergt vraag ik per foto 15 euro extra, je koopt de foto’s die je wil en geeft mij aan welke je zonder touwhalster wil krijgen op hoge resolutie.

Wil je samen met je paard op de foto? Pas jezelf goed aan aan de kleuren van je paard en de omgeving, ook hier gaan we vooraf over praten en maak ik een moodboard als je dit wenst.

Je krijgt van mij binnen een week een link naar de foto’s, door mij geselecteerde en bewerkte foto’s op hoge resolutie en zonder watermerk, waar je er 10 gratis mag uitkiezen.
Meer foto’s zijn te bestellen voor 5 euro per stuk. Alle tarieven zijn exclusief BTW. Indien de fotoshoot meer dan 15 km buiten Nieuwegein plaatsvindt, dan bedraagt de reiskostenvergoeding €0,40 per kilometer (dit zit al bij de prijs voor de Ameland shoot in). We gaan hierover vooraf natuurlijk eerst in overleg, zodat u weet waar u aan toe bent.

WhatsApp chat