Boek een persoonlijke shoot!

Een persoonlijk fotoshoot begint bij 150 euro. Hiervoor neem ik een uur de tijd voor de fotoshoot op een locatie naar keuze,
en worden de foto’s netjes uitgezocht en nabewerkt voor je ze via een link kunt zien en bestellen.

Wil je een mooie serie met een thema, dan plannen we meer tijd in om een goede voorbereiding te treffen.
Ook gaan we vooraf in overleg betreft de kleding en accessoires en maak ik een moodboard met jullie.

Voor een persoonlijk portret is er ook de mogelijkheid naar mijn kleine studio aan huis te komen, hier kunnen maximaal 2 personen tegelijk op de foto.

Wil je gebruik maken van een visagist en/of kapper, neem dan contact met mij op over de mogelijkheden. Ik kom graag met je in contact om je wensen door te spreken.

Vooraf hebben we veel contact en maak ik een moodboard voor je zodat je er helemaal klaar voor bent en het eindresultaat naar wens zal zijn.

Je krijgt van mij binnen een week een link naar de foto’s, door mij geselecteerde en bewerkte foto’s op hoge resolutie en zonder watermerk, waar je er 10 gratis mag uitkiezen. Meer foto’s zijn te bestellen voor 5 euro per stuk. Alle tarieven zijn excl. BTW

Indien de fotoshoot meer dan 15 km buiten Nieuwegein plaatsvindt, dan bedraagt de reiskostenvergoeding €0,40 per kilometer. We gaan hierover vooraf natuurlijk eerst in overleg, zodat u weet waar u aan toe bent.

WhatsApp chat